Job 8 van 9


Report this listing

Solliciteren



Vacature Kok Woonzorgcentrum Releghem (C1-C3)


Functie

Wat ga je doen?

Je vindt het verzorgen van lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden voor 92 bewoners in Zemst een uitdaging? Je houdt van de bedrijvigheid in een grootkeuken en vindt kort bij huis werken belangrijk? Dan ben je aan het juiste adres bij Woonzorgcentrum Releghem!

Concreet...

De maaltijden die je bereidt zijn om duimen en vingers af te likken;

Je stelt de menu's samen en kent de basisprincipes van dieetvoeding;

Je volgt bestellingen op, beheert de stock en neemt enkele administratieve taken voor jouw rekening;

Je waakt over de kwaliteit van de maaltijden en de hygiëne van de keuken;

Je werkt volgens de vaste procedures en voorschriften rond hygiëne, veiligheid en afvalverwijdering conform de HACCP wetgeving;

Je denkt mee na hoe we het keukengebeuren kunnen implementeren in het project "Wonen en Leven";

Je zorgt voor een goede taakverdeling van de keukenmedewerkers;

Je kan zelfstandig werken en hebt sterke organisatorische vaardigheden;

Je hebt een oplossingsgerichte en proactieve ingesteldheid en een sterke zin voor verantwoordelijkheid;

Je bent een echte teamplayer.

Jouw profiel

En verder...

Je werkt in het keukenteam onder leiding van de teamcoördinator Hoteldiensten;

Creatief talent is een meerwaarde;

Je communiceert vlot met collega's en bewoners en bent discreet voor, tijdens en na het werk;

Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring met warme maaltijden;

Je hebt een goede kennis van het Nederlands zodat je vlot kan communiceren met het keukenteam;

Je bent bereid om in het weekend te werken.

  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)

Aanbod

Wij bieden …

Een voltijdse tewerkstelling voor onbepaalde duur C1-C3;

loon indicatie bij 0 jaar €1.969 en bij 5 jaar €2.045;

mogelijkheid tot het meenemen van relevante jaren anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige (mits het voorleggen van de juiste tewerkstellingsattesten);

meenemen anciënniteit uit de openbare sector;

maaltijdcheques (€8);

fietsvergoeding voor wie naar het werk fietst;

mogelijkheid tot een leasefiets;

ecocheques en Z-cheques;

2e pensioenpijler;

100% tussenkomst in het openbaar vervoer;

hospitalisatieverzekering;

26 vakantiedagen bij een voltijdse tewerkstelling;

leuke collega's die je graag zullen ontvangen.

Solliciteren